17-19
июня
2019
III Международный обучающий
форум для поваров
«Завтра'к шефа»
  • 3
    Дня мастер-классов, лекций бизнес-тренингов
  • 1
    билет
    7 площадок
    100 экспертов,
    186 часов полезной информации
  • НовинкиТехники,Посуды,Технологий
Программа
Смотреть
все мероприятия
выберите интересующую вас площадку и ознакомьтесь с программой
Стоимость билета
Завтрак шефа
За билет
Что входит в билет?
  • Входной билет на мероприятие в течение всех 3-х дней его работы с 17 по 19 июня 2019 года, с 9 до 18 часов​
  • Свободное посещение 7 обучающих площадок, включая Главную сцену «ШЕФ.TALKS» ​
  • 3 полноценных дня погружения в свою гастрономическую среду: общение, встречи со старыми друзьями, с которыми разделяют вас города, а также знакомство с новыми коллегами по цеху​
  • Возможность лично задать вопрос практически любому из 100 экспертов мероприятия ​
  • Возможность выбрать себе на кухню новинки оборудования и посуду. При этом увидеть своими глазами, как работает оборудование на стенде экспонентов и ощутить руками все плюсы посуды
  • Знакомство с новыми поставщиками. Возможность работы напрямую с лучшими предложениями от них​
  • Входной билет на мероприятие в течение всех 3-х дней его работы с 17 по 19 июня 2019 года, с 9 до 18 часов​
  • Свободное посещение 7 обучающих площадок, включая Главную сцену «ШЕФ.Talks» ​
  • 3 полноценных дня погружения в свою гастрономическую среду: общение, встречи со старыми друзьями, с которыми разделяют вас города, а также знакомство с новыми коллегами по цеху​
  • Возможность лично задать вопрос практически любому из 100 экспертов мероприятия ​
  • Возможность выбрать себе на кухню новинки оборудования и посуду. При этом увидеть своими глазами, как работает оборудование на стенде экспонентов и ощутить руками все плюсы посуды.​
  • Знакомство с новыми поставщиками и возможность работы на прямую с лучшими предложениями от них​
  • Получение полезного ежедневника от топовых экспертов и воплотить полученные идеи на своей кухни​
  • Входной билет на мероприятие в течение всех 3-х дней его работы с 17 по 19 июня 2019 года, с 9 до 18 часов​
  • Свободное посещение 7 обучающих площадок, включая Главную сцену «ШЕФ.Talks» ​
  • 3 полноценных дня погружения в свою гастрономическую среду: общение, встречи со старыми друзьями, с которыми разделяют вас города, а также знакомство с новыми коллегами по цеху​
  • Возможность лично задать вопрос практически любому из 100 экспертов мероприятия ​
  • Возможность выбрать себе на кухню новинки оборудования и посуду. При этом увидеть своими глазами, как работает оборудование на стенде экспонентов и ощутить руками все плюсы посуды.​
  • Знакомство с новыми поставщиками и возможность работы на прямую с лучшими предложениями от них​
  • Получение полезного ежедневника от топовых экспертов и воплотить полученные идеи на своей кухни​
  • test 4
Купить билет
Эксперты
expert photo
Anton Kovalkov
Chef of the restaurant Beluga
Больше информации об эксперте
expert photo
Evgeniy Vikentyev
Chef Hamlet and Jacks, Cell
Больше информации об эксперте
expert photo
Dan Miron
Chef of the restaurant Margarita bistro
Больше информации об эксперте
expert photo
Mileenkova Natalya
UnoDosTres restarateurs partner
Больше информации об эксперте
expert photo
Rustam Tangirov
Chef and owner KOPCHENYY bar and Teriberka bar.
Больше информации об эксперте
expert photo
Chistyakov Vladimir
Chef at LavkaLavka
Больше информации об эксперте
expert photo
Fokina Rufina
Commercial Director iiko
Больше информации об эксперте
expert photo
Sergey Fokin
Founder and chef of the restaurant Four Hands, Salut
Больше информации об эксперте
expert photo
Elena Savchuk
Chief of LavkaLavka restaurant
Chief of LavkaLavka restaurant

Elena obtained an education in Ragout school by Alexei Zimin.
Elena started her career as a chef in a chain of restaurants called "Bread and Wine"
Starting from april 2016 Elena became the head chef of a gastronomy bar called "Geroiy" that became one of the top three best gastronomy bars of Moscow based on the feedback from customers and readers of Afisha.
From march 2017 Elen became the brand chef of a number of chain restaurants LavkaLavka and a burger diner in a mall called Mega (Tupliy Stan) and LavkaLavka in Petrovka.
Больше информации об эксперте
expert photo
Gritsevsky Arkady
The founder of mini-pizzerias Pizza da Mamma chain. President of the Federation of pizza acrobatics of Russia
Больше информации об эксперте
expert photo
Alexander Volkov-Medvedev
Chef Ruski
A young metropolitan Chef who previously worked with Saule Capemainin in Orange3, Regis Trigel, Nathan Dallimore and Natalie Hosting in Strelka and in the Pushkin restaurant with Andrei Makhov. Gastronomic hand signature - use simple, affordable products, focus on the interaction of tastes. He loves the nordic style with its various berries, a combination of uncombined products that are prepared by prolonged languor.
Больше информации об эксперте
expert photo
Del Yulia
Founder of «Career Design» development center
Больше информации об эксперте
expert photo
Grishechkin Igor
Chef of KoKoKo restaurant
Больше информации об эксперте
expert photo
Lisichenko Stanislav
Owner of Kitayskiye novosti chain
Больше информации об эксперте
expert photo
Vladislav Korpusov
Chef of Musli restaurant
Chef of Musli restaurant

From 2006 to 2010 studied in an Estonian cooking school in Tallinn. Throughout the years also had internship jobs in a chain of Italian restaurants called Rivelia, Old Estonia, Fellini, Bossanova and also Gloria, Restaurant Ö (Best Restaurantin Estonia 2008
/ 2009).
In 2010 started working at Ö restaurant, in 2011 while working at the restaurant earned a title of the best cook of Estonia from the results of a championship called Aasta Kokk.
From 2011 started working at a reastaurant called Alexander on an island called Muhu (Best Restaurantin Estonia 2010 / 2011 / 2012 / 2013) Also in 2011 worked on an internship job that took place at a restaurant called Luomo in Helsinki (1* Michlen).
IN 2013 moved to Oslo, where had an internship job at a restaurant called Bagatelle (1* Michelin) and worked at a hotel restaurant The Thief (World Luxury Hotel Awards: Best New Luxury Hotel in Norway 2013).
In 2014 came back to Estonia for an opening of a project called Villa Mary restaurant & club in Tallinn where he took place as a head chef for the first time.
In 2015 moved to Russia where he took over a project called PMI in Saint Petersburg.
IN 2016 became the head leader of a restaurant in Moscow "Musli".

Gastronomic handwriting:

Vlad quotes " Natural tasts of organic products are good enough on their own and the main job of a cook is to show the real potential that they have. You can emphasize and make the taste sronger, using traditional methods as :drying, smoking, salting, fermenting and cooking on an open fire. And this is not an influence of trend, these are the methods that have been used successfully by our heritance for the past hundreds of years. Other modern cooking technologies suppose to help save the natural taste of the product and help save up time.
In the work environment I prefer using seosonal local products as much as I prefer using products that are now presented in the Russian market that came to place after the imposition of sanctions as an alternative for foreign products".
Больше информации об эксперте
expert photo
Kirienko Taras
Chef of Touche restaurant
Education

RTTS Rīgas Tūrisma un tirdzniecības skola
Admiral Makarov State Maritime Academy
Rigas Purvciema gymnasium

Work experience

2015 December – Touche wine bar & kitchen , Russia , Moscow . Chef de cuisine
2012 September – 2015 September Ragout bar&grill , Ragout , Russia , Moscow. Chef de cuisine
2010 December – 2011 July 1st Grand Palace Hotel, Latvia, Riga. Chef de cuisine
2010 March – 2010 December. Gallery Park Hotel, Latvia, Riga. Chef de cuisine
2009 August 23- 2010 February1st. Restaurant Hanner (Gault Millau: 18.00)
Austria, Mayerling. Chef de Partie
2009 August 12-22. Restaurant La Vie **, Germany, Osnabruck. Stage
2009 January- June 3. Restaurant Mugaritz **, Spain, San-Sebastian. Stage
2008-2009 Hotel Gutenbergs, Latvia, Riga. Chef de Partie
2006-2007 Restaurant Mon cafe, Latvia, Riga. Chef de Partie
2003-2006 Restaurant Shato, Latvia, Riga (Jurmala).Commis chef, Chef de Partie

Больше информации об эксперте
expert photo
Anton Ivnitskiy
Brand-chef and director of the restaurant holding Matrëshki Group, Ulyanovsk
Больше информации об эксперте
expert photo
Kirill Eselev
Chef of Duran bar, Roots bar & bistro, ShakeBerry. Previously, the chef of The Box and of a service of a delivery service for products with the recipes "Need dinner". Co-chair of the culinary column in the daily morning show on the "Match TV" channel, the finalist of the second season "Master Chef" on STS. Gastronomic signature of Kiril - creation of dishes from inexpensive, casual and seasonal products taking into account world gastronomic tendencies and trends. The consequence of this is interesting and modern food, which is commercially successful due to its low cost price.
Больше информации об эксперте
expert photo
Yelizarov Mikhail
Restaurateur, business coach, specialist for start-up and development of companies in HoReCa segment
Больше информации об эксперте
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round
expert photo round

Loft Hall №2 и №3

МОСКВА, Ленинская слобода ул., 26с15
БЛИЖАЙШЕЕ МЕТРО: Автозаводская

Адрес: Москва, Ленинская слобода ул., 26с15

Добраться до форума можно пешком от станции метро Автозаводская:

400 метров в сторону фудхолла strEAT in ROOMER

партнеры
Официальный партнер
Официальный партнер
Официальный партнер
Официальный партнер
RUSSEQUELLE
Официальный партнер ГАСТРОЛАБ
APACH CHEF LINE
Официальный партнер ГАСТРОЛАБ
Официальный партнер ГАСТРОЛАБ
Официальный партнер ГАСТРОЛАБ
Официальный партнер
Официальный партнер ШЕФ.ОГОНЬ
Официальный партнер ШЕФ.ОГОНЬ
Официальный партнер ШЕФ.ОГОНЬ
HOCHLAND PROFESSIONAL
Официальный технический партнер ШЕФ.ОГОНЬ
Партнер
SIMPLE WINE & KITCHEN
Партнер площадки ГАСТРОЛАБ
Официальный партнер
Партнер
Официальный партнер
Официальный партнер
Партнер
MOLECULARES
Партнеры Отборочного этапа Чемпионата России по Центральному Федеральному округу
Информационные партнеры
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
FOOD SERVICE
FoodService s an analytical magazine that brings a comprehensive coverage of foodservice industry to the Russian professional and corporate readership-restaurateurs and top-managers of various public catering establishment-restaurants,bars,coffe-houses.The magazine generally provides information on: famous restaurateurs;market trends;successful restaurant projects.FoodService conducts regular qualitative and quantitative market research.FoodService is an associated edition of an international b2b "FoodService Europe&Middle East" magazine .The Russian edition is published since 2001.Frequency-monthly;Print-run -18000 copies.
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер
Информационный партнер